mammatillknut

Alla inlägg under augusti 2015

Av Lisa Öqvist-Häggström - 13 augusti 2015 20:31

Vi håller på med en budgetrenovering i köket och nu börjar det närma sig sitt slut, jag är överlycklig! :D

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 13 augusti 2015 11:30

Vi kom i bra tid till dagis på morgonen, det kändes skönt. Ungarna fick cykla dit och det gick hur bra som helst för Agnes, förutom i backarna då jag fick bära cykeln ;) nu slipar jag vårat köksbord, tänkte att jag ska testa måla det vitt. Jag började igårkväll men det gick inte så bra, så idag har jag en ny slip och fortsätter slipa det! Förhoppningsvis kan jag måla bordet ikväll.

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 13 augusti 2015 08:28

Idag har vi ställt väckarklockan och tagit oss upp i någorlunda bra tid. Varför? Jo idag får barnen börja på dagis :) jag börjar jobba på måndag, men jag ska på begravning idag och då passade det bra med lite tjuvstart på dagis. Gomorron!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 12 augusti 2015 19:18

När vi gick ut efter frukosten så började Agnes cykla på sin cykel. Då frågade jag henne om hon ville ta bort stödhjulen och det ville hon :) så efter några minuter hade jag plockat bort dom och så började vi cykelträna! Hon kunde nästan direkt cykla utan att jag höll i, men så fort jag släppte så stannade hon. Men sen så sprang jag bakom och "höll" i sadeln samtidigt som jag sa att jag höll i sadeln, då cyklade hon iväg! Duktiga tjejjen! :D när Andreas kom hem från jobbet, hade hon tränat upp farten och cyklade med full fart mot honom! Knut var även han 3 år när han lärde sig att cykla, duktiga barn! :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 12 augusti 2015 13:08

Nu har "nya" kökssoffan torkat och jag har ställt den på sin plats. Mycket finare blev det än med den gamla soffan! Om det är någon som är sugen på att sälja eller ge bort sitt matbord å stolar som passar till våran nya soffa, är jag villig att ta emot! ;) för just nu så är ju inte bordet å stolarna så passande med nya fina soffan.

Av Lisa Öqvist-Häggström - 12 augusti 2015 10:46

Idag har jag ställt väckarklockan och vi har stigit upp i tid ;) så vi har hunnit gå ut i värmen strax innan kl 10! Även kissarna är ute med oss och Agnes bestämde sig för att bära Isak :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 11 augusti 2015 18:33

Idag har vi varit hela dagen hos kompisarna Frida och Hugo! Vi blev först bjudna på lunch och det var inte vilken lunch som helst, utan det var rester från bröllopet! Riktigt gott :D sen så fick vi fika och även där var det en rest från bröllopet, nämligen bröllopstårta! :D Andreas slutade jobbet lagomt till bröllopstårtan, så även han har fått sig lite bröllopsrester. Sen så har ungarna sprungit omkring och lekt och busat hur mycket som helst!

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se