mammatillknut

Alla inlägg under maj 2016

Av Lisa Öqvist-Häggström - 24 maj 2016 11:29

Idag jobbar jag kvällen lång! På jobbet har vi fått nya fina namnskyltar :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 23 maj 2016 17:17

Denna måndag har jag jobbat hela dagen lång, vi har fått 3 nya sjuksköterskor idag och det är riktigt roligt. Sen har vi farit hem å börjat hacka grönsaker och så har vi kört tacos till middag :D Agnes ville hjälpa till och det fick hon.

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 22 maj 2016 20:06

Sen den dagen som Knut slutat med blöja har han kissat i sängen. Idag då han är nästan 6 år, så kissar han fortfarande i sängen. Idag fattar vi ju att det är hans ADHD som orsakar problemen. Visst olyckor händer, men när det kommer till Knut så kissar han även fast vi tar upp honom på natten å kissar. Det har inte minskat något. Tidigare i vintras så var vi med Knut på återbesök till uroterapeuten på Sunderby sjukhus där vi bla mätte hur snabbt han kissat. Han kissade rekordsnabbt och var färdig och tömt blåsan helt på 10 sekunder, vilket är minst 50 sekunder för snabbt.

Uroterapeuten erbjöd oss att börja med en medicinering till natten, ett läkemedel som liknar ett hormon och ska få njurarna att minska sin urinproduktion. Vi vill ju inte medicinera Knut med något, så vi har väntat och fortsatt kört vårt race. Men jag börjar bli lite småless att kliva upp nästan varje natt och renbädda sängen hans.... så nu ikväll testar vi medicinen för första gången och jag hoppas verkligen att den funkar! Som en vanlig biverkan har den huvudvärk, så de ska vi kolla noga efter. Enligt Knut smakade tabletten inget och det var inga problem att få i honom dosen på 2 tabletter :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 22 maj 2016 14:43

Andreas är med Knut, Agnes och bästisen Albin på fotbollsträning. Då har jag och William farit på stan en snabbis :) riktigt kul att fara själv med William, han är så lugn när man är själv med honom :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 21 maj 2016 10:00

När vi vakna imorse var det redan 15 grader och efter frukosten snabbade vi oss ut då det hunnit bli 17 grader! Å väl ute märker vi hur himla varmt det är, vi svettas! :D äntligen var det våran tur att få värme och jag hoppas att den inte försvinner :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 20 maj 2016 20:12

Idag har jag jobbat hela dagen lång, ätit fredagsfrukost, hunnit fara på rasten å ta halsprov, efter jobbet handla antibiotika, handla mat, sen hem å äta grillat och efter det for vi på kalas. Så det har verkligen varit fullt upp denna fredag och nu hoppas jag på en lugnare helg :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 20 maj 2016 16:14

Då jag har fortfarande återkommande ont i halsen och dessutom har snorsmak i halsen, har jag idag varit på vårdcentralen å lämnat nytt halsprov samt en halsodling. Halsprovet var positivt fortfarande, så därför byter vi nu antibiotika och hoppas på bättre effekt denna gång!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 19 maj 2016 19:07

Ikväll när ungarna badade badkar så slog William Agnes i ögonbrynet och det blev ett litet jack. Så vi fick ringa hem pappa Andreas och så for jag å Agnes en snabbis till akuten. Där hann vi inte ens sätta oss så fick vi komma in och en bedömning. Sjuksköterskan trodde inte att det behövde limmas, så det blev strippar istället. Efter 15 minuter så var vi klara :) tänk om alla akutbesök gick så fort!

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se