mammatillknut

Alla inlägg under augusti 2016

Av Lisa Öqvist-Häggström - 8 augusti 2016 11:45

Igår var vi hela dagen på Noliamässan, kan ju meddela att vi var väldigt slut när vi kom hem till stugan! Planen var från början att vi skulle åka hem på söndagen, men jag ringde å bokade en natt till och det ångrar jag inte. Vi hann igårkväll cykla med trampcykel runt området och jaga pokemons, sen hann vi även med ett kvällsdopp i iskallt vatten :)

Vi har haft en helt underbar minisemester :D nu är vi i Luleå å vi har hunnit jaga lite pokemons här ;)

ANNONS
ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 7 augusti 2016 08:59

Vi hade verkligen en fullspäckad dag igår och även kvällen :) igårkväll for vi iväg å körde gokart, efter det svängde vi förbi tivolit igen innan ungarna fick gå å sova. Sen började Darin spela kl 21.30 här igårkväll och då gick jag å Emelie å lyssnade på honom


Idag ska vi gå på Nolia, men först får barnen leka med flygplan :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 6 augusti 2016 17:48

Vi har grillat korv till lunch och efter det har vi gått med morbror Rikard till tivolit där vi åkt en massa karuseller :) Rikard vann även en stor chokladlåda. Efter vi vinkat av Rikard gick vi vidare tillsammans med Emelie och familj till After beach där vi ätit grillbuffé och sett när Arvingarna uppträtt :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 6 augusti 2016 10:51

Denna morgon var mulen när vi steg upp, så vi har tagit med oss kompisen Hampus och gått till leklandet Nimbys :) morbror Rikard har sovit med oss och har följt med till leklandet. Gomorron lördag!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 5 augusti 2016 22:36

I eftermiddag har morbror Rikard kommit från Skellefteå hit till Piteå. Vi har hunnit grilla och busa med kompisen Hampus å Sixten :) sen gick vi till Emelie å åt glass med jordgubbar. Sen tog vi en promenad på stranden och då tog vi med oss Hampus, han bestämde sig för att hoppa ner i vattnet å bada :))


Nu har jag och Emelie gått till Madde som är här med husbilen. Hon har 2 fina vovvisar som jag får mysa med :D påväg till så stannade vi på pokegymmet och där vann jag :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 5 augusti 2016 15:59

Efter frukosten har vi promenerat till lekparken och varit där en stund. Sen kom Emelie med familj hit å då drog vi för att äta lunch med dom på Skeppet :) efteråt har vi farit å badat på äventyrsbadet!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 5 augusti 2016 10:00

Natten har gått bra, alla barnen har sovit bra :) gomorron!

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se