mammatillknut

Alla inlägg under september 2016

Av Lisa Öqvist-Häggström - 21 september 2016 16:11

Just nu sitter hela kontoret packad i en buss och vi är påväg till Vasa i Finland för årets konferens :) vi kommer hem först på fredag.

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 21 september 2016 16:09

Just nu sitter hela kontoret packad i en buss och vi är påväg till Vasa i Finland för årets konferens :) vi kommer hem först på fredag.

[Bild]

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 20 september 2016 22:03

Idag har jag och Agnes haft namnsdag :D det blev delad vab idag, William var superpigg efter frukosten. Skönt att kunna ta en delad vab en dag, hade varit väldigt svårt om jag jobbat kvar på sjukhuset. Det är ännu en sak som jag gillar med mitt jobb :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 20 september 2016 08:53

Inatt har William vaknat flera gånger pga hostan. Det var tänkt att jag skulle tillbaka å jobba idag, då han ändå var pigg igår. Men jag hade inte hjärta att väcka honom kl 06 då han varit vaken så mycket... han har precis vaknat nu och är lite hes redan nu när han vaknat, annars har han blivit hes först på eftermiddagen. Så vi får se hur han mår, men är han pigg så blire dagis och så vabbar jag bara halva dagen.

Vab

Av Lisa Öqvist-Häggström - 19 september 2016 07:58

Kommer ni ihåg att William gick å la sig superdupertidigt häromkvällen. Det tog bara en stund innan han började hosta och fick feber :/ han hade feber hela natten men var feberfri på morgonen och under hela dagen, men fortsatt hosta plus att på eftermiddagen blev han hes. Igårkväll blev han varm igen och har sovit halvdåligt inatt. Så idag vabbar jag med William och även Agnes får stanna hemma.

Men Knut går ju skola och den börjar kl 08, så vi har fått stiga upp tidigt för att Knut ska komma iväg. Nu har han fått cykla iväg själv till skolan, stora pojken! <3 han ska få cykla hem själv oxå när skolan slutar och det är han så stolt över! :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 18 september 2016 16:16

Idag har varit varit till kompisarna Frida och Hugo :) barnen har hunnit busa och leka, sen fick vi både lunch och efterätt där :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 17 september 2016 18:00

Imorse vaknade William strax före kl 06 pigg och alert, jag försökte få honom att somna om men det var helt omöjligt. Sista timmen har han grina å grina å grina... till slut blev han tyst och då hittade jag honom sovandes i sin säng :)) gullungen! Men undra hur tidigt han kommer att vakna imorgon........

Av Lisa Öqvist-Häggström - 17 september 2016 12:36

Idag har Knut fått börja på bandyskola :D det är första gången som han har stått på is med sina skridskor och han var lite som Bambi på hal is ;)) men han lärde sig efter en stund och han fick absolut godkänt för att vara första gången. Han tyckte det var riktigt roligt, även om han ramlade många gånger :) efteråt blev det fika!

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se