mammatillknut

Alla inlägg under september 2016

Av Lisa Öqvist-Häggström - 7 september 2016 20:28

Tråkigt att behöva göra dig besviken Peter, men ja ikväll blire en tråkig tebild ;) när det inte finns någon roligare bilder, så får det bli tråkiga bilder ;)

Ikväll har vi varit på föräldramöte på Knuts skola. Dom gick igenom bla vad dom planerar och vad dom hunnit göra, precis som man brukar på föräldramöten. Det var lite annorlunda jämfört med dagis föräldramöten, det var roligt att få höra allt dom planerar med barnen.

Sen så berätta jag om Knuts adhd, då vi känner att det är viktigt att alla vet om det. Gick inte som planerat då även specialpedagog skulle vara med, men hon fick förhinder. Men gick väl okej iaf. Det som var roligt var atr efteråt kom fram några mammor till mig och pratade, ena mamman hade en son som har diagnosen autism. Sonen var äldre och går inte i samma klass, men dottern går i samma klass som Knut.

Men nu dax för kvällsfika framför tvn! Tyvärr ensam då Andreas jobbar kväll och Josse är även hon på föräldramöte.

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 7 september 2016 07:43

Idag börjar jag kl 08 och då blire frukost på jobbet :) gomorron!

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 6 september 2016 14:42

Hem från skolan kom kompisen Albin och vi passade även på att hämta kompisen Svea från dagis. Så huset fullt i barn har vi just nu :) har passat på att baka en chokladkaka som vi smaskar i oss.

Av Lisa Öqvist-Häggström - 6 september 2016 10:19

Idag skulle jag egentligen vara ledig, men har delat mitt fredagspass och jobbar därför 4 timmar idag och 4 timmar på fredag :) helt perfekt tycker jag! Så idag är barnen lediga från dagis (då Andreas jobbar kväll) och Knut hämtar jag då skolan slutar kl 13. Känns skönt med en kortdag för oss alla :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 5 september 2016 18:48

Efter veterinärsbesöket har vi farit till barnens mormor och ätit middag. Även barnens morbror Peter kom dit och han passade på att visa bilder å filmklipp på sin "racerbil" som Knut säger :))

Av Lisa Öqvist-Häggström - 5 september 2016 15:48

Efter en jobbet har jag rusat hem för att hämta Isak och kört vidare med honom till veterinären. Han blev dålig igen för typ 3 veckor sedan och fick då utskrivet smärtstillande och efter det har han blivit pigg igen. Jag är lur på att det är tänderna som är orsaken till allt, då han slutat äta torrfodret. Så nu blire tandröntgen på Gammelstads djursjukhus för honom. Inget som täcks av försäkringen och blir dyrt som tusan, speciellt om det blir tandoperation som inte heller täcks av försäkringen......... men han är värd det min 13-åring, jag vill att han ska må bra och inte ha ont!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 4 september 2016 18:31

Ikväll kör vi på myskväll med film och en massa gotta :) imorgon dax för ny vecka med skola, dagis och jobb!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 3 september 2016 21:46

Nu är vi hemma igen! Men före vi for hem så stannade vi självklart i stadsparken i Luleå i några timmar för att spela pokemon. Knut och jag har gått omkring å jagat för fullt medans Agnes och William lek i lekparken :)

Sen kom även grannarna och bästa kompisen Svea dit å då blev det mera lek och pokemon. Sen avslutade vi med picknick med pizza där i stadsparken innan vi körde hemåt. William slocknade direkt i bilen, han var så så trött! :)

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se