mammatillknut

Alla inlägg under oktober 2016

Av Lisa Öqvist-Häggström - 22 oktober 2016 19:39

I eftermiddag har vi farit iväg till kompisarna Frida och Hugo där vi bla ätit middag :) även Madde och barnen kom dit, så det har varit fullt ös! Riktigt trevligt har det varit :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 22 oktober 2016 11:58

Nya lördagsrutinen är ju bandyträning/skridskoskola, så där har vi varit hela förmiddagen :) men kallt vatten det, jag höll på att frysa ihjäl!

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 21 oktober 2016 09:24

Idag äre fredag och det innebär ju fredagsfrukost på jobbet! :D gomorron!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 20 oktober 2016 22:22

Ikväll har Josse varit här för myskväll, hon hade med sig smarriga kladdmuffins! Dom var gjorda på kikärter, men det var inget som kändes :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 20 oktober 2016 09:16

Inatt har jag sovit dåligt, Knut vaknat mitt i natten, Andreas har pratat mycket i sömnen och helt plötsligt så ville han mysa, hahaa. Så jag var lite seg när väckarklockan ringde kl 05.45 Så här på jobbet pimplas det te!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 19 oktober 2016 19:33

Idag har vi fått träffa dom 2 personer som är VD på Coala Life. Dom har skapat en produkt som heter Coala, det är en liten apprat som mäter ditt EKG var som helst. Denna Coala kommer att gå att köpa från och med 1/11 (den kommer bla att börja säljas på Apotek efter årsskiftet) och då kommer vi att börja svara på Coalans tjänst Hjärtupplysningen! :D det är så jäkla roligt att få vara med om att börja en tjänst från starten! :D


Jag är så himla glad att jobba på MedHelp! Det var många som höjde sina ögonbryn när jag sa upp mig från min tjänst på sjukhuset. Många tyckte att det är ju en trygghet att ha sin tjänst där och bla bla bla. Hur tryggt är den tjäsnten förresten? Förra veckan kom man ju fram till flera nedläggningar: NSD Men jag är så himla nöjd och stolt över mig själv att jag tog det klivet, jag ångrar mig inte en sekund! :D jag rekomenderar mina tidigare kollegor på Kalix sjukhus att göra desamma!


För mer information om denna häftiga apparat hittar ni här: http://www.coalalife.com/ och om Hjärtupplysningen här: http://www.hjärtupplysningen.com/


Sen så kommer ju även KOL-projektet att dra igång mest troligen i mitten av november! :D här hittar ni mer information om det: https://www.sics.se/kol-projektet Även där är det jag och mina kollegor som kommer att arbeta :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 19 oktober 2016 13:29

Idag har vi en viktig utbildning, vi ska börja svara för Hjärtupplysningen och det känns superspännande!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 18 oktober 2016 19:48

Barnens mormor har köpt en fladdermusklänning till Agnes som hon ska ha till Halloween :D hon var väldigt nöjd!

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se