mammatillknut

Alla inlägg under oktober 2016

Av Lisa Öqvist-Häggström - 12 oktober 2016 20:15

Imorse kom jag nästan försent till jobbet! Jag började kl 07, men kl 06.30 hade jag ännu inte väckt ungarna =-O jag försov mig inte och jag snoozade inte, utan jag hade helt enkelt ställt väckarklockan fel. Så imorse fick jag slita upp ungarna ur sängen, klä på dom, skippa tandborstningen och skynda ut till bilen. Men jag kom i tid till jobbet iaf :)

Enda nackdelen med mitt jobb är att om jag börjar kl 07 så måste jag vara på jobbet ändå i förväg, för vi måste logga in och läsa mejlen och andra saker innan vi tar vårt första samtal, vilket vi ska ta exakt kl 07. Så därför är det alltid så himla viktigt att vi kommer i tid till jobbet. Mig gör det inget, jag vill gärna vara en stund före på jobbet och hinna ta det lite lugnt innan man måste börja.

Men nu ikväll äre te och mys med kissen Isak :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 11 oktober 2016 08:53

Idag är jag tillbaka på jobbet efter en 4 dagarsledighet, det kändes segt att stiga upp kan jag meddela. Nu dax för frukost :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 10 oktober 2016 19:43

Fast vi har varit lediga hela dagen, så har vi ändå haft fullt upp hela dagen :) vi har hunnit leka, pärla pärlplattor, göra trolldeg, jag har hunnit jobba en sväng, sorterat sockar med mera. Ikväll har grannarna varit över på en kopp kaffe :) imorgon är min 4 dagarsledighet slut och jag börjar jobba kl 06.30

Av Lisa Öqvist-Häggström - 10 oktober 2016 07:56

Även idag är jag ledig, har en 4 dagarsledighet tack vare att jag fick semester i helgen :D så idag har vi ätit frukost innan Knut har cyklat iväg till skolan. När han for så kom en klasskamrat gåendes, så dom följdes åt :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 9 oktober 2016 20:46

Känns som att vi haft fullt upp hela dagen idag, men har hunnit klämma in att baka och ha fikagäster :) bla morbror Peter som kom tillbaka efter frukosten ;) sen lagom tills middagstid kom barnens morfar hit för att fylla på deras spargrisar, vilket barnen alltid älskar att fylla på! :)

Sen har ungarna hunnit pärla pärlplattor och då kom Knut på att han ville göra en pokeboll. Duktig var han, han behövde ingen ritning utan gjorde på frihand en great ball :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 9 oktober 2016 09:46

Denna söndagmorgon är morbror Peter här å äter frukost med oss :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 9 oktober 2016 00:27

Tur att man har 3 katter när Andreas tappar gräddskålen mitt i natten ;))

Av Lisa Öqvist-Häggström - 8 oktober 2016 13:19

Våra lördagmorgnarna brukar vi ju börja med bandyskola och så blev det ju även idag. Agnes ville oxå testa åka, så då fixade världens bästa mormor ett par skridskor till henne :) så idag fick även Agnes testa på att åka. Agnes tyckte att det var superroligt! Knut var så himla duktig, han ramlade väldigt lite denna gång. William ville absolut till kusinen Theodore och Theodore ville att han skulle komma dit, se han fick åka dit medans dom stora åkte skridskor :)

Efteråt svängde vi förbi barnens morfar, morbror Peter och Emil. Dom höll på att sätta på plogarna på lastbilen, här uppe i norr kommer ju snart snön och då måste dom vara redo. Agnes fick sen åka iväg med morbror Peter :)

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se