mammatillknut

Alla inlägg under december 2016

Av Lisa Öqvist-Häggström - 5 december 2016 20:22

I eftermiddag har jag fått ont i halsen! =/ jag mådde bra under förmiddagen, men när vi hämtade ungarna från skola å dagis så kände jag att jag fick huvudvärk. Sen under eftermiddagen kom halsont med snuva och nysningar... imorgon jobbar jag kväll och jag hoppas att det känns bättre tills dess! Så ikväll pimplar jag te, är inne på 3:e koppen ikväll och då äre tur att jag tycker om te :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 5 december 2016 10:08

Idag är jag ledig och då Andreas har blivit arbetslös igen så är barnen bara 15 timmar i veckan på dagis och då fick dom åka dit idag. Agnes var superlessen igår när jag sa att hon inte skulle på dagis idag, så då fick dom åka dit istället för att vara hemma med oss :) men det är ju inte så lång stund idag. Då passar jag på att slå in julklappar till barnen och är det någon som ser skillnad mellan pojkarnas och Agnes julklappar? ;)

Facit: Agnes får typ bara pyssel och pojkarna leksaker ;)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 4 december 2016 09:55

Idag har först Agnes lek och plask å sen har Knut simskola. Andreas var på jobbfest igår och han var inte riktigt i form för att ta hand om barnen ;) så då har jag med mig alla 3 till badhuset.

Av Lisa Öqvist-Häggström - 3 december 2016 14:47

I år vill barnen INTE ha mjuka julklappar! Williams garderob är överfull då han ärver alla sina kläder och Agnes garderob SVÄMMAR över pga alla kläder! Agnes får kläder både nya och gamla kläder från sina kompisar hela tiden, så där äre verkligen stopp! Han som behöver kläder pga att han växer, han har sagt att han absolut inte vill ha kläder från tomten eller när han fyller 7 år. Så NEJ TACK, absolut inga mjuka julklappar i år och vi vill att detta respekteras!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 3 december 2016 09:03

Igår kom mormor å hämtade William för övernattning och Agnes gick till Svea för att sova över :) kvar blev Knut och då så såg vi på Harry Potter och den flammande bägaren ! Sen så fick Knut vara vaken läääänge, vilket betydde sovmorgon till kl 08.30 :D

Nu har flickorna kommit över hit då Agnes prompt skulle öppna sin julkalender. Det var bra för då hann vi ju se julkalendern :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 2 december 2016 10:43

Denna fredag är jag och barnen lediga, så vi har haft en lugn å skön morgon :) vi har hunnit ha lite sovmorgon, ätit frukost, öppnat julkalendrarna, ritat, sett på tv och städat. Strax dax för lunch! :)


Igårkväll hade jag och Emelie filmkväll å vi såg tredje Twilight-filmen :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 1 december 2016 19:00

Idag äre 1:a december och då har barnen fått sina julkalendrar :) sen har vi hunnit iväg till kusinen Theodore där vi blivit bjudna på 30-årsfika. Emil fyllde 30 år för några veckor sedan, men då kunde dom inte ha kalas så då har vi varit dit idag istället :)

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se