mammatillknut

Alla inlägg under januari 2017

Av Lisa Öqvist-Häggström - 20 januari 2017 15:56

Nu sitter jag i bussen påväg hem! Det var så många som skulle åka linje 100, att dom var tvungen att ta in en extra buss. Kortet tog jag när jag satt vid busshållplatsen å väntade på bussen, där ser ni hur nära jag har haft det dessa dagar :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 20 januari 2017 10:30

Nu äre sista dagen här i Umeå!

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 19 januari 2017 20:12

Idag har det varit skola hela dagen lång! Vi började med en bra föreläsning av en lungdoktor och vi har slutat strax efter kl 19, då var vi på barnmottagningen och fick lära oss spirometri och pricktest :) det har varit en lång dag, men riktigt rolig dag! Imorgon kör vi sista dagen och sen åker jag med bussen hem.

Av Lisa Öqvist-Häggström - 18 januari 2017 17:22

Nu äntligen har kursen börjat på riktigt och jag är tillbaka på Vårdvetarhuset! Allt ser exakt likadant ut som när jag tog examen 2008 och det var ju inga problem att hitta, det sitter i ryggmärgen :D jag trivdes verkligen bra här i Umeå och det känner jag nu när jag är tillbaka här!


Sen har jag hunnit prata med ungarna en sväng <3

Av Lisa Öqvist-Häggström - 18 januari 2017 09:19

Jag har sovit som en stock inatt, bästa natten på länge! :D Nu är jag å äter hotellfrukost och tyvärr är den inte bra... finns ingen äggröra, inga grönsaker, frukten är slut, dåligt med pålägg och dåligt med yoghurt. Jag är inte den enda som klagar, jag hör att folk klagar på att det inte finns äggröra å bacon. Men man kanske inte kan förvänta sig allt för mycket av ett sjukhushotell? Gomorron!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 17 januari 2017 20:51

Efter att ha suttit i bussen i x antal timmar, så är jag äntligen framme! Jag har hunnit checka in på sjukhushotellet och gått till Medicinska biblioteket för att låna böcker och där ser det ut som för 8 år sedan då jag gick ut sköterskeskolan! Vilket betyder att jag hade inga problem att hitta :D jag känner mig hemma här!


Nu ligger jag i sängen och ser på föreläsning om inhalationsteknik. Imorgon äre dax för föreläsningar på skolan och det är på samma ställe där jag gick sköterskeskolan och det är till och med i en sal där vi ofta hade föreläsningar :D sjukt spännande och jag längtar tills imorgon!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 17 januari 2017 13:45

Nu sitter jag i bussen påväg till Umeå! :D det känns verkligen superroligt! Det är över 11 år sedan jag åkte med samma buss ner till Umeå för att plugga till sjuksköterska, känns lite nostalgiskt :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 16 januari 2017 21:48

Idag har jag börjat jobba kl 06, vabbat en sväng med Knut för att vara på hälsosamtal hos skolsjuksköterskan där allt gick bra förutom kanske lite sämre hörsel på höger öra, tillbaka på jobbet, sen hem å sätta in en hel kyckling i ugnen, satt mig å sett på föreläsningar om astma och allergi, ätit middag, mera föreläsningar, sen la Andreas ungarna och lagom till ca kl 19.30 var föreläsningarna färdiga å då blev det soffan med te och sista avsnittet av Sherlock! Så där har min måndag i en låååång sammanfattning ;)

Imorgon börjar jag jobba kl 05 och sen kl 13.25 avgår bussen till Umeå där jag började vara framme kl 19, så jag har en lång dag framför mig imorgon! Gonatt :D

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se