mammatillknut

Alla inlägg under januari 2017

Av Lisa Öqvist-Häggström - 7 januari 2017 18:53

Idag är vi och äter middag hos barnens morfar. Kusinerna William och Theodore höll på att hoppa i sängen å så knuffades/ramlade William ner från sängen och in i ett element. Pang och så fick han ett litet jack i huvudet..... så det blev en snabbis på akuten.

Som tur var så var bästa sjuksköterskan Agneta där, som varenda gång vi är där med William och då gick allt superbra och supersnabbt :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 7 januari 2017 12:32

Idag har vi ställt väckarklockan och stigit upp i tid! Varför? För idag började bandyträningen igen :) sen när vi körde hem så svängde vi förbi återvinningen för att slänga lite kartonger. Inatt har det snöat rejält och när Andreas svängde in på återvinningen så såg han inte diketskanten och fastnade ;)) så då gick jag och barnen hem där vi drack varm choklad och slagit igång en film. Lördagsmys!

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 6 januari 2017 20:25

Idag äre faktiskt fredag?! Det känns som att det är mitt i veckan... på måndag börjar jag jobba igen! Ikväll har vi hunnit spela Diadalos och vi har haft det riktigt roligt då det blev mycket slajmande :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 6 januari 2017 16:23

När vi var i Luleå så passade jag på att köpa lite material för att kunna träna hemma lite bättre. Det blev en träningsmatta, en boll och några hantlar. Jag har hunnit testa bollen :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 5 januari 2017 14:26

Idag har vi ätit god hotellfrukost, varit på spaet och haft det skönt, fikat på Espresso house med Rikard och sen har vi hunnit springa på lite med affärer. Men nu är vi påväg att hämta dom små monstren hos deras mormor :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 4 januari 2017 20:40

I julklapp av mig fick Andreas en hotellnatt som vi nu är på :) barnen är med sin mormor och dom var överlyckliga att få sova över där!

Det har varit skönt att vara i Luleå å springa i affärerna utan ungarna, man har kunnat titta på saker i lugn å ro. Ikväll har vi hunnit vara på bio och nu har vi parkerat oss i sängen framför film med en godispåse :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 4 januari 2017 11:20

Idag har jag och Andreas kört lite träning här hemma! Jag har hittat en superbra app som har en massa olika pass och man får välja vilken del av kroppen samt hur lång tid passet ska vara. Kan säga att efter 10 minuter intensiv träning var jag helt slut! Men körde på lite mer och fick ihop nääääästan 20 minuter ;) det bästa med min telefon är ju att jag kan koppla samman den med tvn och därför kunde vi se hela träningen på tvn istället för lilla telefonskärmen.

Av Lisa Öqvist-Häggström - 3 januari 2017 20:05

Här är den nakna sanningen! Sista året har jag inte alls idas tänka på vad jag äter eller hur mycket jag ätit, här är beviset på det... Jag är bekväm med min kropp, men känner att det kanske börjar bli lite för mycket. Så nu äre dax att börja tänka om lite grann och till min hjälp har jag Emelie :)

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se