mammatillknut

Alla inlägg under februari 2017

Av Lisa Öqvist-Häggström - 8 februari 2017 20:15

Denna onsdag har jag jobbat hela dagen, sen mer KOL-utbildning, sen hem för att äta middag och fika hos Svea som fyller 5 år idag, sen vidare till simhallen för simskola med Knut och Agnes, dit följde även Svea med familj oxå, hem å lägga ungarna och nu ligger jag i soffan :D så fullt upp precis hela dagen lång!

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 7 februari 2017 21:01

Igår har William börjat hosta, fick sen lite feber igårkväll och så lät han tät. Inatt har han sovit halvbra och han vaknade strax före kl 06 å då kom han till mig. I sängen så var han andfådd fast han låg stilla och så fick han indragningar i bröstkorgen. Så han har fått stanna hemma och så bokade jag tid på vårdcentralen för en bedömning.

Självklart så mådde han ju bra när vi träffade doktorn, men vi fick med oss inhalationer hem som vi kan ge vid behov. Får se om vi behöver använda de, men hoppas att vi slipper.

Tyvärr så hann William sticka sig på en nål inne hos doktorn......... så då fick vi gå vidare å lämna blodprover för kontroll om han lyckades smitta sig med några farliga sjukdomar ;) det var inga problem alls för honom att bli stucken i armen, han satt stilla i famnen min. Då han var så duktig åkte vi sen för att äta lunch på stan :)

Även fast det då blev en halv dag vab med honom, så har jag varit skittrött hela dagen! Först att jag jobbade till kl 23 igår och sen sovit skitdåligt och så vaknat supertidigt pga William. Huvudet har känts som bomull hela dagen! Så nu hoppas vi på en bättre natt och en bättre dag imorgon.

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 7 februari 2017 08:22

......akvarium! :D jag och Andreas hade 2 akvarium när vi bodde i Umeå, men sålde dom när vi flyttade upp till Luleå. Men jag har länge velat ha ett nytt akvarium och i söndags när vi var på dop i Boden så hann vi även köpa ett akvarium :) det är inte superstort utan är på 105 liter och det är åttkantigt, riktigt fint!

Fiskarna har vi inte köpt ännu, akvariumet ska vara igång minst en vecka innan man stoppar ner fiskar. Men jag kan ju meddela att vi här hemma är väääääldigt sugen på att stoppa ner fiskar så fort som möjligt ;)

Vi har fått den stora svarta stenen plus växterna av min arbetskamrat Therese och det är jag supertacksam för! Hon har även en massa små guppys som hon säger att vi kan få :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 6 februari 2017 21:09

Det är 2 timmar kvar innan jag slutar och nu börjar jag känna mig trött, zzzz.... så då åker det fram en choklad från väskan ;)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 6 februari 2017 11:16

Idag jobbar jag min sista sena kväll till kl 23. Från och med onsdag startar vi med KOL-schema som innebär måndag - fredag med pass mellan kl 06-21, vilket är absolut helt okej med tanke på att vi slipper helgerna :D men först lunch och Andreas har fixat omelett till lunch :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 5 februari 2017 14:27

Idag är vi i Boden på dop, barnens minsta kusin Alva har döpts. Ungarna var verkligen superduperduktiga i kyrkan, sprang å busade före men sen när dopet började så satt dom helt stilla å lyssnade :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 4 februari 2017 20:09

Äntligen äntligen äntligen har Melodifestivalen börjat!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 4 februari 2017 16:58

I eftermiddag har Andreas och barnens farfar varit iväg å köpt en snöslunga. Andreas har velat ha en ända sedan vi flyttade till huset, vilket nu är 7 år sedan, men dom är ju så jäkla dyra! Men nu hittade han en billig på Blocket och då åkte han å hämtade den :)

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se