mammatillknut

Alla inlägg under oktober 2017

Av Lisa Öqvist-Häggström - 6 oktober 2017 07:32

Natten till igår hade jag väldigt ont i halsen och sov dåligt...... men jag tog mig upp å iväg på jobbet igår, det gick väl någorlunda bra men blev ju mer å mer snorig...... slockna på soffan igår eftermiddag men ändå kunnat sova inatt. Har vaknat med mindre halsont men mera snorig, så idag stannar jag hemma =/ får se om jag kommer orka jobba något hemifrån, men jag hoppas att jag blir piggare under dagen....

Andreas har tagit dom små till dagis å kvar är Knut som får cykla till skolan på en stund. Men först passar vi på att mysa i soffan :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 5 oktober 2017 21:56

Idag har jag haft med mig fika till för att fira att en arbetskamrat fått en ny tjänst :D bakade en kanelbullekladdkaka och en LCHF kladdkaka.

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 4 oktober 2017 20:07

Idag har jag vabbat med Knut, han har haft ont i halsen några dagar och han klagade lite mer imorse. Så han å jag stannade hemma, vilket ledde till att jag fick ont i halsen =/ men jag har hunnit jobba några timmar imorse iaf, skönt att kunna logga in här hemifrån å jobba.

Till middag blev det fläsk med broccoli och vaxbönor som Andreas fixade. Vaxbönorna var skitgoa, smaka lite som pommes. Sen efter middagen kom barnens morfar och Lesse förbi å smakade bullar då det är Kanelbullens dag :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 4 oktober 2017 07:32

Igårkväll var jag hos Emelie för myskväll, även Madde kom dit. Sixten skulle gå å sova när jag kom dit och han var så söt när han tog sin vällingflaska å så sa han att han skulle sova med surfplattan :) det fick han ju självklart inte, men han var så gullig när han försökte ;)

Emelie bjöd oss på skagentoast som var supergod och hon fixade min utan bröd! Fick även en jättefin ljuslykta med texten Vänskap <3 blev verkligen superglad att hon tänkt på mig när hon såg den och sen äre ju alltid roligt att få presenter :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 3 oktober 2017 18:32

Kommer ni ihåg att när vi var på coop å gick en tipsrunda? Agnes vann den och hon var överlycklig över att hon vann en tävling :D vinsten var en fruktkorg som var fylld med en massa gosaker.

Av Lisa Öqvist-Häggström - 3 oktober 2017 10:27

Idag har jag en ledig dag, men ungarna har åkt iväg till dagis där det är 40-årsfest. Finklädda var ju en självklarhet för dom :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 2 oktober 2017 11:23

Idag har jag min obligatoriska friskvård och då har jag gått på promenad, jag gick till ett pokestop å spelade lite ;) där träffade jag även på min mormor, hon bor bredvid pokestoppet :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 1 oktober 2017 11:08

Vi hoppar över hockeyträningen idag, Andreas är iväg med barnens morfar och jag ids inte fara dit själv med 3 barn :P så vi gör något mycket roligare nämligen vika tvätt...... men jag får hjälp med denna oroligt tråkiga uppgift, jag viker kläderna och Agnes tar sockarna :)

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se