mammatillknut

Alla inlägg under december 2017

Av Lisa Öqvist-Häggström - 20 december 2017 20:09

Jullovet börjar imorgon men vi tjuvstartar med att Knut får stanna uppe en längre stund :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 19 december 2017 13:48

Igårkväll fick jag mer ont i halsen, inte alls lika mycket som jag brukar få men fortfarande mera ont än under dagen. Jag har sovit ändå ganska okej inatt, men när jag vaknade hade jag fortfarande ont i halsen. Då julafton inte är så många dagar bort kände jag att jag stannar hemma idag för att försöka bli frisk istället för mera sjuk innan jul. Har just nu huvudvärk och ont i nacken, så då får vetekudden jobba lite grann. Fryser oxå så det passar bra med lite värme :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 18 december 2017 06:23

Måndag, ny vecka och jag är på jobbet. Sista veckan nu och på torsdag går vi på jullov, jag längtar :) tyvärr har både jag och Andreas ont i halsen idag, förhoppningsvis är det inget som håller i sig allt för länge... Gomorron!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 17 december 2017 20:47

Denna tredje advent började jag med jobb. Efter lunchen blev det lugnt och jag fick gå hem tidigare och det var riktigt skönt! När jag kom hem hade Andreas stoppat in en lammfiol i ugnen och det luktade så gott i huset! Lammfiolen hade vi fått från barnens morfar, vi var lite osäkra om vi skulle ta emot den och nöjd är jag att vi tog den. Andreas klarade av galant att tillaga lammet och det blev riktigt gott!


Barnens morbror Peter, morfar och Inger kom över och smakade på lammfiolen och även dom tyckte att den blev riktigt god. Efter middagen blev det julfika till efterrätt :)

 

Av Lisa Öqvist-Häggström - 17 december 2017 09:15

Denna söndag börjar jag med jobb. Denna morgon så har vi en dimmig men fin morgon från mitt fönster här på jobbet :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 16 december 2017 21:15

Ikväll dricker jag saffranste och äter jättemumsiga lussekatter. Väldigt LCHF ;)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 15 december 2017 18:37

Idag har jag och barnen hunnit julbaka lite grann och det passar vi på att äta framför Blixten 3 nu ikväll :) fram till idag har jag gått ner 7.5 kg och det är 0.5 kg från min andra målvikt. Men jag räknar inte med att gå ner så mycket nu under julen och passar på att äta lite av julfikat även om det inte är sockerfritt ;)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 15 december 2017 12:37

Denna fredag har jag en ledig dag och det är skönt. Knut är frisk å tillbaka på skolan medans jag har två nakenfisar här hemma ;) har försökt säga till dom att det är mitt på dan och att dom måste klä på sig, men dom är inte så sugen på de ;P

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se