mammatillknut

Alla inlägg under december 2017

Av Lisa Öqvist-Häggström - 14 december 2017 19:48

Näe min chokladkaka blev inte så snygg ;) men god var den! Jag har varit sugen på något chokladaktigt hela dagen och då testade jag göra en LCHF chokladmugcake :) helt klart godkänd och bra konsistens!

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 13 december 2017 20:12

Denna onsdag äre Lucia och vi har varit med barnen på dagis och halvfirat Lucia. Vi har suttit i en ring och sjöngt Lucia-sånger tillsammans med barnen. Jag ogillar idén men huvudsaken är att barnen är nöjda, vilket jag ändå tror att dom var. Även om jag tror att Agnes saknade att få gå Luciatåget och stå längst fram å sjunga då hon pratat i flera veckor om Lucia. Men Agnes var en fin Lucia och William en söt pepparkaka :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 13 december 2017 09:39

Inatt strax före kl 24 så började Knut att kräkas.... Det här fortsatt några gånger under natten och sista gången han kräktes var imorse kring kl 07.... Så det blir fortsatt VAB denna Lucia. Lite feber har han oxå =/

Som tur är blev William mycket piggare igår eftermiddag och han var även riktigt pigg imorse, så han fick åka iväg till dagis. Igår ville han inte alls till dagis men imorse när han klev upp så ville han absolut till dagis, det gick inte att hålla honom hemma. Ett väldigt gott tecken :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 12 december 2017 19:36

Äntligen är granen uppe! Vi brukar alltid sätta upp granen på första advent, men det blev aldrig av och efter det har vi varit lata. Ungarna har tjatat å äntligen idag kom den upp ;) nytt för i år att vi bytt ut alla guldkulor till blåa och silver, riktigt snyggt! :D

VAB

Av Lisa Öqvist-Häggström - 12 december 2017 13:18

Idag blev det vab med William, han kändes varm imorse å jag var säker på att han hade feber. Tur att vi stannade hemma för han vaknade kl 08 (vilket är länge för mina barn nuförtiden) och när han vaknade klagade han på ont i pannan och självklart fortfarande hosta. Sen kräktes han, var bara vattnet han druckit som kom upp och kanske lite slem.

Han har legat i soffan hela tiden sen kl 08 och det brukar aldrig hända. Så nått märker man att det är. Termometern visa ingen feber men han är fortfarande väldigt varm och jag blir fundersam på om termometern visa rätt.

Av Lisa Öqvist-Häggström - 11 december 2017 20:23

Idag när vi kom hem så satte sig pojkarna framföe tvn och det tog inte många minuter så somnade William. Svårt att säga om det är för att han är hostig eller om det är pga att dom fick vara på dagis redan kl 06. När han sen vaknade kunde vi mysa en stund :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 11 december 2017 08:52

Tidig morgon på jobbet denna måndag. Nu rast med tända ljus och saffranste :) gomorron!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 10 december 2017 20:16

Idag har vi bakat pepparkakor :) brukar ju varje år göra egen pepparkaksdeg, men i år kände jag mig lat och köpte istället deg. Men vilket misstag det var........ degen var mer svårarbetad och konstinensen var inte bra =/ så jag blev riktigt besviken. Men ungarna var glada över att dom äntligen fick baka pepparkakor och det var ju huvudsaken :)

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se