mammatillknut

Alla inlägg under december 2017

Av Lisa Öqvist-Häggström - 9 december 2017 18:48

I torsdags fyllde barnens morbror Rikard år, men då jag jobbade sen kväll kunde vi inte åka dit å gratta honom. Så då har vi farit till Luleå å grattat honom idag istället :) även kusinen Theodore, moster Ida och morbror Peter var där.

Vi passade även på att ta dagiskort på Agnes och William. Dom har nämligen valt på dagis att inte ta kort i år av någon konstig anledning och då vi vill ha dagiskort på dom, fick vi fixa det själv. Vi for till han som brukar komma till Kalix å ta dagiskorten då vi vet att han är duktig :) han tog även syskonbilder på alla 3 barnen.

När vi var i Luleå passade vi på att köpa nya fiskar. Denna gång fick ciklider komma hem med oss, jag har varit sugen på dom ett tag. Men dom är lite aggressivare än guppysen å platyn som vi har och det finns risk att dom blir uppätna och därför har vi inte köpt dom tidigare. Men var sugen på att byta fisk i akvariumet, så det gör inte så mycket om dom blir lite uppätna ;) Vi hann även inhandla nya teer till mig och nya örhängen till Agnes :)

 

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 8 december 2017 23:34

Ikväll har jag varit på julshow med jobbet :) det är samma julshow som förra året, men den var mycket bättre i år än förra året. Hade tänkt åka hem någorlunda tidigt, men då det var så bra blev jag kvar tills det slutade kl 23. Julbordet var helt okej och även efterrätten. Inte så bra LCHF men julshow går man ju en gång per år :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 8 december 2017 15:31

Denna fredag har jag en ledig dag och med tanke på all snö som kommit idag vare skönt att slippa köra iväg imorse ;) men vi har farit iväg å handla en sväng, så ungarna hann leka i den nya snön.

Av Lisa Öqvist-Häggström - 7 december 2017 21:18

Idag jobbar jag kväll........ kände mig inte alls motiverad att jobba ikväll! Men man måste ju.... Har först varit på kontoret men nu åkt hem och sitter hemma resten av passet. Har både en tekopp och en Dumlekalender som ska försöka hålla mig pigg. Inte så mycket LCHF i den dock ;)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 6 december 2017 11:13

En hostig William hade jag på morgonen, han lade sig i min famn och ville stanna hemma idag. Okej tänkte jag, vi stannar hemma å tar det lugnt och jag började varva ner. När julkalendern slutade hoppa han upp å var superpigg och sa att nu ska vi till dagis...... mmm lite stressad jag blev helt plötsligt! Men vi tog oss iväg och jag var i någorlunda tid till jobbet iaf.

Idag äre kallt med 19 minus men titta så fint jag har det vid mitt skrivbord :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 5 december 2017 21:03

Idag har jag fått sluta tidigare, kunde hämta barnen redan kl 14.00 Det är riktigt skönt att kunna få sluta tidigt ibland, speciellt nu när julen närmar sig och det är en stor fördel med mitt jobb :) till middag fick vi besök av moster Ida och kusinen Theodore, efteråt blev det fika. Det var verkligen fullt ös medvetslös med alla 4 barnen idag! Ingen lyssnade å alla bara sprungit omkring........ Men annars vare kul som vanligt ;)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 4 december 2017 14:08

Idag jobbar jag en tidig kväll, så det blev att tända adventsljuset imorse :) William var lite hostig och snorig imorse, så jag var fundersam om jag skulle vabba med honom. Men han var så himla pigg, sprang omkring å hoppade som han brukar. Så då fick han gå på dagis, vi ser hur veckan utvecklar sig.

Av Lisa Öqvist-Häggström - 3 december 2017 18:52

Denna första advent så har det även varit skyltsöndag nere på stan, vi gick med barnens morfar, moster Ida, Emil och kusinen Theodore :) vi har ridit häst, ätit lunch, gått tomteparaden, träffat tomten, lämnat önskelista och gått runt på stan med halva Kalix.

När vi kom hem från stan började jag rulla köttbullar direkt då vi skulle äta årets första julbord. Köttbullarna gjorde jag lchf-aktiga och även griljeringen till julskinkan. Även morbror Peter kom på besök för att äta julbord :) mumsigt!

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se