mammatillknut

Alla inlägg under februari 2018

Av Lisa Öqvist-Häggström - 11 februari 2018 09:18

Denna söndag så jobbar jag! Vilken tur att barnens mormor kunde vara barnvakt då Andreas är å kör skoter :) ont i halsen har jag fortfarande å vi får se om jag orkar hela passet.... det är jobbigt att sitta 8 timmar i telefon med halsont =/ Gomorron!

ANNONS
ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 10 februari 2018 10:52

Alla 3 ungarna vaknade kl 06 denna lördag......... Jag var inte lika pigg på det å försökte sova lite längre än så. Tog mig upp precis i tid å se när Charlotte Kalla tog OS-guld! :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 9 februari 2018 20:26

I eftermiddag har Andreas dragit iväg med killarna upp till Arvidsjaur för att köra skoter. Kvar blev jag och barnen. Barnens morbröder kom förbi med pizza och även barnens moster å kusinen Theodore kom förbi :) som vanligt har det varit fullt på medvetslös!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 9 februari 2018 12:05

Jag hade tur att jag hade en ledig dag idag, för då kan jag se OS-invigningen :D

Av Lisa Öqvist-Häggström - 9 februari 2018 08:26

Knut fick ju ett kisslarm för några veckor sedan och det har fungerat skitbra, han har slutat kissa i sängen och det gick jättesnabbt :) William får ju ha fortfarande blöja i sängen för annars kissar han ner sig. Men då fick han testa Knuts kisslarm inatt och det gick ju inte så bra.... larmet har ringt 2 gånger och ingen av gångerna vaknade han........ Så han kissade ner sig i sängen båda gångerna.....

Sen har Polly och Owe småbråkat inatt och jag har fått jätteont i halsen.... Så jag har sovit skitdåligt inatt! Vilken tur att jag har en ledig fredag idag.... Men jag orkade inte stiga upp när väckarklockan ringde, så vi äter frukost nu och det betyder att Knut blir seeen till skolan..... Men jag har skrivit tilö hans fröken att han blir lite sen..... nu frukost och en massa te till mig och min hals! Gomorron!

Av Lisa Öqvist-Häggström - 8 februari 2018 20:31

I eftermiddag har Agnes först varit på sin gympa och direkt efter det åkte vi till skolan där det var öppet hus på förskoleklassen. Snart dax för Agnes att börja skolan :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 8 februari 2018 10:16

Även idag sitter jag hemma på förmiddagen och självklart har jag sällskap av busiga kissen Owe :) han både klättrar på stolen och ligger i famnen å jagar sladden.

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se