mammatillknut

Alla inlägg under februari 2018

Av Lisa Öqvist-Häggström - 7 februari 2018 20:26

I eftermiddag har barnens mormor kommit på middag och självklart för att träffa nytillskottet Owe :) självklart vare kärlek vid första ögonkastet! <3

Sen så läste Knut sin läxa för mormor och Agnes ville inte vara sämre hon :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 7 februari 2018 08:26

Även idag jobbar jag hemifrån för att ha lite koll på kissarna. Även om dom inte är vänner ännu, så funkar det bra för dom. Igårkväll var det nära att dom lekte med varandra :)

Självklart när jag jobbar så har jag sällskap vid datorn :)

ANNONS
Av Lisa Öqvist-Häggström - 6 februari 2018 12:14

Igår började Polly kissa blod, så jag bokade in ett veterinärsbesök i eftermiddag. Imorse så upptäckte jag att Polly inte kunde kissa =/ så jag fick åka in till veterinären direkt på morgonen istället.

Jag var livrädd att det skulle vara njurarna, men det är en blåskatarr utan bakterier. Hon har blivit insatt på antiinflammatoriska en vecka så får vi se hur det utvecklar sig. Jätteskönt att det inte var njurarna!

Men jag jobbar hemifrån idag för att se så att det inte utvecklar sig till något annat.

Av Lisa Öqvist-Häggström - 5 februari 2018 20:14

I eftermiddag har jag jobbat hemifrån, ville inte lämna Polly och Owe ensamma för länge. Men det var inte det lättaste att jobba, Owe ville gärna leka med min mic hela tiden ;)

Till middag gjorde jag en LCHF tacogratäng, gott med taco fast det var måndag :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 5 februari 2018 09:29

Inatt har William varit vaken inatt, grinat, skrikit å kastat saker på dörren... varför? Nån slags nattskräck? Ont? Feber? Men vi tog sovmorgon då han å Agnes varit småhostiga under helgen och att det kanske var något sånt som spökade. Men alla är pigga nu, så strax åker vi iväg till dagis och jobb. Men först lite bus med bäbiskissen :)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 4 februari 2018 20:45

Ikväll har Polly kommit ut från badrummet för första gången sen kissebäbisen kommit hem ;) hon har lagt sig i soffan på sin vanliga plats och låtit lillkissen gå förbi. Men självklart följde lite morr ;)

Av Lisa Öqvist-Häggström - 4 februari 2018 11:19

Igårkväll såg vi på film istället för Melodifestivalen, vi spelade in det och har sett det nu på förmiddagen med Agnes :) hon var helnöjd över att hon fick se de och hon hejjade på Sigrid och Kamfedrops.

Av Lisa Öqvist-Häggström - 3 februari 2018 08:17

Andra natten har gått bra, bäbisen har sovit hela natten under mitt täcke :) han har hunnit äta lite frukost och nu dax för en vilopaus. Gomorron lördag!

Presentation


Hej! Jag heter Lisa, jag är 30 år och är fru, sjuksköterska, husägare, Volvoägare och 3-barnsmamma! =)

♥ Knut 2010-06-01 ♥
♥ Agnes 2012-05-31 ♥
♥ William 2013-11-03 ♥

Välkommen hit!

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i min blogg

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se